Trajnime per Kontabilitetin e Informatizuar, VLORE
Tel: 33400539 (Call)
Lipjan,
Rreth nesh
Trajnime per programet:
Alpha 8.1
Financa 5.0
Bilanc 2009

Tel: 033400539
http://sites.google.com/site/ebusinessconsultingcompany/
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Trajnime per Kontabilitetin e Informatizuar, VLORE
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Trajnime per Kontabilitetin e Informatizuar, VLORE
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Banka dhe financa » Kontabilitet Financa