Biznese të ndryshme

 • Muri Plast Bukosh Muri Plast ne Bukosh te Suharekes me nje tradite dhe profesionalizem, me staf te gjere dhe te kualifikuar, me nje kapacitet prej 680 m2, merret me prodhimin e dyerve dhe dritareve nga plastika te te gjitha llojeve dhe dimensioneve, si dyer rrëshqitëse hebe-schiebetur dyer harmonik etj.dyer te dhomave te drurit, dyer te garazhave, pikore (fensterbank).Muri Plast me lenden e pare furnizohet nga firma e njohur gjermane aluplast ( Karlsruhe Germany ) te trashesis 7 cm, 8 cm dhe 8.5 cm ngjyr e bardh dhe ngjyre kafe emitim druri,merret me prodhimin e rroletave te plastikes dhe te aluminit te cilat mund te funksionojn me hapje te thjesht me shirit, me hapje mekanike me shkop, me hapje elektrike me motor, telekomand dhe cenzor te ndryshem varsisht nga kerkesa e klientit, ku kutia mund te jete mbrenda dhe jashte dritares, merret me prodhimin e xhamit termopan me dy xhama dhe tre xhama termoizolues, dhe xhami mund te jet LOWI i cili i largon rrezet e diellit gje qe ne kohet e nxehta ne shtepin tuaj mbizoteron freskia, ne baze te kerkeses xhami mund te mbushet edhe me gas (argon). Merremi me prodhimin e harqeve ( qemereve ) te dimensioneve te ndryshme ku dhe jemi furnizues ne gjith Kosoven me harqe te profilit aluplast, dhe me prodhimin e styroporit izolues per rroleta... Ndersa ne rast nevoje per ndonje problem eventual ekipi jon i servisit do te intervenoj menjeher per evitimin e problemit, sepse tek ne respektohet garancioni 10 vjeqar dhe gjithqka perfshihet ne kontrat e cila me pranimin e puneve nenshkruhet mes dy paleve kontraktuese. Fale seriozitetit dhe perkushtimit ndaj punes tek ne nuk mungon kualiteti dhe cilsia sepse ne fabriken ton prodhohen te gjitha elementet qe e kompletojn nje Dere apo Dritare prandaj japim garancion 10 vjeqar per punet tona... Dhuroni shtepis suaj dhuraten me te mire, sepse shtepia ndertohet vetem njeher prandaj meriton cilesi dhe kualitet evropian...Ju Faleminderit Muri Plast Bukosh.
  Fsh. Bukosh p.n.
  Therandë

 • N.T.SH. KASTRATI 3 Ndermarrja KASTRATI 3 kryejm te gjitha punet e specializuara te ndertimtaris si
  Prizren

 • lire edhe mire Lire edhe mire web faqe per shitje dhe blerje te produkteve regjistro mallin qe deshiron ta shesesh
  Prishtinë

 • Delta Group Delta Group perfshinë industrine e miellit "Dardania", disa pompa te benzines si dhe perfaqesi te
  Pejë
  Pejë
 • Grand Group bëjmë shitblerjen e pronave si:Troje,Shtëpi,Banesa,Objekte afariste e të ngjajshme, Ofrojmë
  rr.Nëna Terezë pn
  Prishtinë
Biznese te rejat

 • Elektro-Qulli NTP Elektro-Qulli NTP Jemi te specializuar ne Shitjen/Instalimin e Tensionit te Larte, Tensionit te Ulte, Instalimin e Transformatoreve te gjitha llojeve. Instalimin e rrymes neper shtepi dhe banesa si dhe ofrimin e materialeve. Sherbime te mirmbajtjes se rrymes.
  Magj. Prishtine Ferizaj, fsh. Babush i Muhaxhereve
  Lipjan

 • TRIO TEK SHPK Kompania jonë ofron një gamë të gjerë shërbimesh duke e përdorur gjithë potencialin e biznesit tuaj, në mënyrë që ai të ketë sukses të garantuar. Ofrimi i këshillave për ndërtimin dhe mirëmbajtjen ne fushën së IT-së. Shitja e te gjitha llojeve e Kompjuterëve , printerëve, Fotokopjeve, Tonerëve Origjinal dhe Kopatibil, dhe pjesëve rezer
  Gazmend Zajmi nr 30
  Prishtinë

 • SHEGA SHEGA - Developing and Training Center ne Prishtine eshte kompani qe merret me dizajnimin dhe
  rr, Tringe Smajli
  Prishtinë

 • ''ISUFAJ'' N.Sh - Sallagrazhdë Suvatim brenda dhe jashte Instalim i rrymes Sanitari
  Therandë

 • ''ISUFAJ'' N.Sh Shërbimet më të shpeshta të klientëve janë: - Shërbimet e kontabilitetit - Regjistrime kontabël në
  Suharek - Brigada 123 - 8B
  Therandë
Sipas qyteteve
Biznet sipas kategorive