Agroulpi
Tel: 37744115372 (Call)
Lipjan,
Rreth nesh
Ndermarja jone mirret me prodhimin e najllonit keseve te shopingut pvc.
Farma e pulave vojse.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Agroulpi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Agroulpi
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ambient & riciklim » Plastikë Najllon