Ulpi Petroll
Tel: 044 115 374 (Call) Fax: 29055321
babush-muhaxherve
Lipjan, 70180
Rreth nesh
Mire se vini ne faqen prezantuese te kompanis Ulpi Petroll e cila eshte e specializuar ne ofrimin e sherbimewe ne fushen e derivateve.
Ulpi Petroll ju ofron derivate cilsore te derivateve te naftit dhe te benzines po ashtu edhe vajra te ndryshum e cila esht e mjaftueshme per nevojat e kunsumatorit te cilet deshirojn derivate te ndryshme cilsore.

Tek pompa e Ulpi Petroollit ju keni ne dispozicion ehe mini-marketin Ulpi market ku mund te gjeni artikuj te ndryshum ushqimor dhe pije freskuese , si dhe parkingu eshte i siguruar dhe i mjaftueshum.


"ULPI-PETROLL"
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Ulpi Petroll
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Ulpi Petroll
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Automjete » Derivate Vajëra