ntp osmani
Tel: 044 613 882 (Call)
Torinë-Lipjan
Lipjan, 14050
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes ntp Osmani nga fshati Torinë i Lipjanit, ndërmarrje e cila ju ofron materiale të ndryshme ndërtimore të cilësisë së lartë.

Ndërmarrja ntp Osmani u themelua në vitin 2003 si depo e materialit ndërtimorë, dhe falë punës korrekte ndaj klientëve, ndërmarrja ntp Osmani ka fituar besimin për cilësi dhe kujdes të zellshëm ndaj klientëve.

Tek ndërmarrja ntp Osmani ju mund të gjeni të gjithë artikujt për ndërtimtari, dike filluar me blloka, çimento, hekur armaturë, materiale të ndryshme për lyerje, tregera, styropor, si dhe të gjithë artikujt për ndërtimtari.

Ndërmarrja ntp Osmani ju ofron edhe tjegulla, dru për konstruktimin e çative dhe në përgjithësi materialet tjera për ndërtim të ulët dhe të lartë. Ndërmarrja ntp Osmani ju garanton produkte cilësore dhe shërbime korrekte.
Po ashtu ne bejm transportin si dhe shkarkimin e materjalit mbrenda territorit te kosoves
Për më shumë artikuj apo edhe informacione tjera ju mund të na kontaktoni përmes opsioneve kontaktuese që janë paraqitur në këtë faqe, apo edhe mund të na vizitoni në fshatin Torinë në Lipjan ku ne ju mirëpresim.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga ntp osmani
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë