Laura
Tel: 044 68 68 30 (Call)
Rruga Janjevë~Lipjan
Lipjan, 14000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese në Motel Restorantit Laura, i cili ju ofron një ambient të qetë dhe komod për pushimet tuaja, apo çastet festive familjare, ku Laura ju ofron kushtet më të mira për një aheng të mrekullueshëm dhe të këndshëm.

Motel Restorant Laura ju ofron dhoma komode për klientët, me kushte maksimale për një pushim sa më të rehatshëm, me banjë dhe ujë të ngrohtë, si dhe një shërbim shumë në nivel të lartë ndaj klientëve, që ata të ndjehen sa më mirë në ambientet e Motelit Laura.

Po ashtu Motel Restorant Laura ju ofron edhe restorantin e rangut të lartë ku ju mund të shërbeheni me specialitete të ndryshme si vendore, ashtu edhe evropiane, nga kuzhina profesionale e cila është gjithmonë në dispozicion të mysafirëve.

Përveç specialiteteve dhe ushqimeve të ndryshme, në restorant mysafirët mund të shërbehen edhe me pije të ndryshe të ftohta dhe të ngrohta, kafe, si shumë të tjera.

Gjithashtu ky restorant I plotëson të gjitha kushtet për organi
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Laura
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Laura
Shto fotografi