Arbëri
Tel: 044 271 491 (Call)
Rruga e Janjevës p.n.
Lipjan, 14000
Rreth nesh
Në vazhdim ju prezantojmë Hotel Restorantin Arbëri i cili ju ofron kushte dhe ambient të përshtatshëm për pushim dhe qetësi.

Pushim të këndshëm dhe qetësi si dhe siguri ju ofron në ambientet e veta Hotel Restoranti Arbëri i cili kujdeset maksimalisht për klientët e vet.

Hotel Restorant Arbëri ju ofron kushte shumë të mira hoteliere dhe njëherësh edhe shërbime shumë cilësore nga ana e stafit të kualifikuar në këtë lëmi. Arbëri është emri hotelier që ju shoqëron kudo që jeni.

Duke ju ofruar një shumëllojshmëri dhe një seri të plotë shërbimesh shtesë dhe dhoma të mjaftueshme ku mund të pushoni dhe të punoni qetë. Arbëri është zgjedhja që bëjnë klientët që e dinë sa i rëndësishëm është hoteli për të qenë i suksesshëm në udhëtimet e biznesit.

Ky hotel miqësor ju mirëpret me një ambient të rehatshëm dhe të begatshëm. Restoranti ka kuzhinë tradicionale ku ju ofron specialitetet të larmishme shqiptare, si dhe specialitete të ndryshme evropiane.

Hoteli ka një numër të mjaftueshëm dhomash ku secila prej tyre është me standard modern dhe ka banjë, dush, tv digjital, klimatizim,etj. Po ashtu në dispozicion të mysafirëve është edhe salla për organizimin e dasmave apo ahengjeve të ndryshme, si dhe parkingu i mjaftueshëm, i hapur, dhe i mbyllur.

Ju mirë pret stafi i kualifikuar i hotel restorant Arberi, të cilët mund të komunikojnë në gjuhen shqipe, gjermane, dhe angleze. Ju mirëpresim.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Arbëri
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Arbëri
Shto fotografi