Qasje e gatshme të veçantë
Lipjan, 5000
Rreth nesh
Unë ofroj zyrtari financiar i parave të kredive dhe financimin e projektit
të gjithë ata që janë në nevojë për financim në evoluar tyre
Aktiviteti.
 
I ofrojnë shërbime financiare në fushat e mëposhtme:
 
        * Paratë Kredi Real
        * Paratë gati për blerjen e makinave
        * Paratë e gatshme për blerje personale
        * Financimi i projektit
        * Gati për të holla komerciale
        * Gati për para shkollës
        * Blerja e kredisë
E-mail. [email protected]
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Qasje e gatshme të veçantë
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Qasje e gatshme të veçantë
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Banka dhe financa » Transferte Parashë