WDG Sh.A.
Tel: 038 560 215 (Call) Fax: 038 560 215
Bulevardi i dëshmorëve VI/6
Kastriot, 10000
Rreth nesh
WDG Sh.A. Kompania e Sigurimit Fizik, Teknik & Elektronik
WDG ndihmon në zhvillimin ekonomik të klientëve duke kryer shërbim të besueshëm të sigurisë që përfshinë sigurimin e elektranave dhe objekteve tjera industriale, objekteve qeveritare, shëndetësore, të arsimit të lartë e të mesëm, etj.
Do të bindeni se WDG është biznes serioz se personeli jonë janë njerëz me përvojë dhe aftësi të larta profesionale në të gjitha fushat përkatëse të drejtimit të biznesit dhe do të bindeni për kujdesin e lartë që WDG i kushton trajtimit të drejt të punëtorëve.

Sherbimet

Sigurimi I pasurise se atdheut
Sigurimi i objekteve afariste dhe ambienteve punuese
Sigurimi Elektronik
Sigurimi i ngjarjeve publike

Misioni
Të jemi PARTNER I BESUESHËM PËR MBROJTJEN E PASURISË SË ATDHEUT
Misioni jonë është që të sjellim shërbime cilësore dhe teknologji bashkëkohore me çmime të volitshme për klientët tanë në sigurim fizik, sigurim dhe mbikëqyrje elektronike, mbrojtje të afërt, këshillime dhe trajnime profesionale.
Ne do ta përmbushim misionin tonë përmes qasjes unike ndaj biznesit: “mendo globalisht, konkurro regjionalisht, vepro lokalisht” dhe duke shfrytëzuar p
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga WDG Sh.A.
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Siguri » Sigurimi Material Fizik