Sistem solare nga Sonnenkraft® Compact E
Vendose në Facebook Ndrysho shpalljen
Me Marrëveshje
Publikuar nga Muqa Compani
Me 11.05.2013
Efikasiteti i energjisë nuk duhet të jetë i shtrenjtë. Muqa Compani përmes sistemit Sonnenkraft ofron zgjidhje të lehtë për të përdorur fuqinë diellore në shtëpinë tuaj. Duke përdorur zgjidhje Compact E, ju i mbuloni deri në 70% të kërkesave për ujë të ngrohtë në familje. Ky sistem është sipas standardeve evropiane, kursen energjinë dhe ka ndikim pozitiv në mjedis.
Tel: 044 266 624
Telefoni:
500