Bodrumi per Prodhimin e Veres dhe Rakise se rrushit "EKO"
Tel: +377 44 200 823 (Call)
Rr.Tranzite Xerxe-Malisheve
Rr.UCK-se
Rahovec, 21000
Rreth nesh
Prodhojme vere dhe raki nga rrushi me cilese te larte , dukke perfshire shume lloje vererash si : VRANAC-CABERNE-SHESHI I ZI-GAME-PINOT NOIR-SHIRAZ-RIZLING ITALIAN-MERLOT etj... jemi te pranishem ne tregun e Kosoves te Shqiperise dhe te Malit te zi
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Bodrumi per Prodhimin e Veres dhe Rakise se rrushit "EKO"
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Bodrumi per Prodhimin e Veres dhe Rakise se rrushit "EKO"
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Industria ushqimore » Prodhime Ushqimore