Freelance Kosova
Tel: +386 49 223288 (Call)
Velania 2/4
Emrush Miftari nr.4
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Freelance Kosova ofron keto sherbime:

- Web Hosting
- Domain Name
- Web Zhvillim dhe Dizajnim
- Web Mirembajtje
- IT Sherbime dhe Mirembajtje
- Dizajn Grafik
- Solucione per Shtyp
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Freelance Kosova
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Freelance Kosova
Shto fotografi