Visual Soft
Tel: 44206926 (Call) Fax: -
Rr.Sadik Stavileci
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Shitje dhe Servisim i kompjutereve dhe paisjeve tjera kompjuterike. Programe per menaxhimin e ndermarjeve tregtare i punar ne teknologjine me te fundit .NET dhe SQL Server. Programet jane te pershtatshme 100% me arkat fiskale ne tregun kosovar.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Visual Soft
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike