Altupharma Pharmaceuticals
Tel: 038 246 865 (Call) Fax: 038 246 865
Isa Kastrati nr 217
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Altupharma Pharmaceuticals SH.A. është Kompani farrnaceutike e cila merret me Marketingun dhe Shitjen e produkteve farrnaceutike.

Altupharma Pharmaceuticals veprimtarinë e saj e filloi qe nga Prilli 2003 me një kuadro te vogël punëtoresh dhe tash është zgjeruar ne një staf prej 30 persona qe punojnë ekskluzivisht me marketing dhe shitje te produkteve farrnaceutike ne te gjitha pjesët e Kosovës.

Altupharma njeherit mbështetet organizimin dhe zhvillimin e trajnimeve, seminareve, simpoziumeve, konferencave dhe te kongreseve ne vend dhe jashtë vendit me qellim te zhvillimit dhe te avancimit te mjekësisë Kosovare.

Preparatet farrnaceutike te plasuara i takojne kategorise siq jane:

Antibiotiket (Atoksilin, Klarisin, Klaven, Klaks, Seftizon, Siprosin etj.), -Analgjetiket (Cetaflu, Parol, Spasmopanalgine etj.),

Analgjetiket anti-inflamatore (Naprox, Pedifen, Suprafen, Zeloxim), -Anti-alergjiket (Setizine, Ovadril), Antitusiket dhe mukolitiket (Experol, Astein, Asist), -Antiulqerozet (Prozolan, Famoten), Antihipertensivet (Shutupex, Katoril), Antilipemiket (Tarden-Abdilbrahim Ilaç), -Antimikotiket (Sporex, Tiocan) etj .

Keto prodhime farrnaceutike prodhohen nga Fabrikat Farrnaceutike me renome te larte ne Turqi si dhe jashtë saj. Fabrikat farrnaceutike te cilat Altupharma i prezanton ne tregun Kosovare jane: Mustafa Nevzat Pharrnaceuticals, Toprak ilaq, Atabay dhe Bilim Ilaç fabrika këto qe i plotesojne standardet Boterore te GMP "Good Manifacturing Product" dhe GLP "Good Labaratory Product".
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Altupharma Pharmaceuticals
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Altupharma Pharmaceuticals
Shto fotografi