Alberti
Tel: 044 135 010 (Call)
Rr. Zagrebit p.n. Dragodan
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Të gjitha ndërmarrjeve apo individëve të cilët merren me aktivitetin moler, apo për lyerjen e ndërtesave, shtëpive apo objekteve të ndryshme, ju prezantojmë ndërmarrjen prodhuese Alberti.

Alberti është prodhues i ngjyrave dhe fasadave të ndryshme, dhe ka një përvojë pune mbi 6 vjeçare në këtë lëmi duke ju ofruar gjithmonë konsumatorëve material cilësorë dhe të rezistueshëm, ku më së miri dëshmon puna e deritashme, si dhe numri i madh i klientëve, numër, i cili vazhdimisht është duke u shtuar.

Ndërmarrja Alberti me kualitet të lartë prodhon të gjitha llojet e ngjyrave të brendshme dhe të jashtme, pastaj bazën ground për ngjyra, abrib fasada. Po ashtu tek Alberti ju mund të porositni të gjitha llojet e fasadave strukturale, jo strukturale, dhe gjysmë strukturale. Për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni përmes numrave të telefonit të cilët janë vendosur në fushën kontaktuese, në pjesën e poshtme të kësaj faqeje, apo duke plotësuar formën për kontakt direkt.

Ju gjithashtu mund të njiheni për së afërmi me ndërmarrjen tonë duke na vizituar në adresën tek rruga e Zagrebit, p.n. në Dragodan të Prishtinës, ku ju mirëpret stafi profesional i ndërmarrjes Alberti.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Alberti
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Alberti
Shto fotografi