ATMAXHA trans
Tel: +37744 698 244 (Call) Fax: 381
rr.tabahane
te stacioni autobusave
Prizren, 20000
Rreth nesh
Kompani Turistike
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga ATMAXHA trans
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë