Alpeg Petrol
Tel: 038 563 100 (Call)
Prishtinë
Prishtinë, 1000
Rreth nesh
Në bazën për furnizim me derivate Alpeg Petrol ju do të mund të gjeni derivate cilësore për makinat apo mjetet tjera të cilat i përdoreni. Në bazën tonë në Prishtinë ne ju ofrojmë derivate cilësore të naftës, duke ju garantuar për funksionalitet dhe korrektësi.

Në bazën tonë ju përveç derivateve të shumta, mund të gjeni lloje të shumta të vajrave cilësorë të prodhuesve më të njohur botërorë, ndër to vajrat Viskol, pastaj Rimula dhe Speedol, si dhe gas! Në bazën tonë funksionon edhe mini marketi që është non stop në shërbim të vizituesve, duke ju ofruar disa artikuj bazë për çlodhje dhe freski! Ne jemi vazhdimisht në shërbimin tuaj, me përgatitje dhe staf profesional!

Për më shumë informata ju mund të na kontaktoni përmes telefonave që janë shënuar poshtë kësaj faqeje, apo edhe të na vizitoni në bazën tonë, ku ju mirëpresim!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Alpeg Petrol
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Alpeg Petrol
Shto fotografi