FaDri sh.p.k
Tel: 044/049 - 126 -691 (Call)
Sadedin Hajda, pn.
Rahovec, 21100
Rreth nesh
Bëjmë prodhimin e Gotave Plastike të llojeve të ndryshme, Pjata Plastike, Ambalazhë për Torte etj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga FaDri sh.p.k
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga FaDri sh.p.k
Shto fotografi