MoneyGram Intertours
Tel: 0280 381 710 (Call) Fax: 0280 381 711
Rruga Adem Jashari pn
Përball postës
Viti,
Rreth nesh
MoneyGram, themeluar më 1940, është lider botëror në transfer ndërkombëtar të parave si dhe procesuesi më i madh i urdhëresave monetare në Sh.B.A.

Transferi i parave zakonisht kryhet brenda disa minutash dhe pranuesi nuk ka nevojë të ketë llogari bankare.

Ne i ndihmojmë njerëzit dhe bizneset duke u ofruar shërbime pagesash me çmime të arsyeshme, të sigurta dhe të përshtatshme.

Me shtrirje prej më se 207,000 agjentësh në më shumë se 190 shtete të botës, agjenti më i afërt i MoneyGram-it nuk mund të jetë larg nga vendi ku ndodheni.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga MoneyGram Intertours
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë