IBSOFT
Tel: 044 193 730 (Call)
"Hoxhe Januzi",
Viti, 61000
Rreth nesh
IBSOFT mirret me prodhimin e software (programeve) per menaxhimin e nderrmarrje te vogla dhe te mesme, per restaurante, kafiteri, farmaci, depo, etj.

IBSOFT ben edhe:
- krijimin e web faqeve ne internet,
- shitjen e pajisjeve te teknolkogjise informative: kompjuetra, llaptop, dhe aksesori te ndryshme per kompjutere, rrjeta, etj.
- organizon trajnime ne fushen e TI,
- eshte distributor i arkave fiskale ne Viti
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga IBSOFT
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga IBSOFT
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike