Delta Security
Tel: 044 528 000, 049 528 000, (Call) Fax: 038 227 415
rr. Enver Maloku 108
Prishtinë, 10 000
Rreth nesh
Kompania e Sigurimit ''Delta Security'' Sh.p.k, është kompani e regjistruar dhe licensuar në Kosovë.
Si kompani operojmë që nga data prill 2006, por trashëgojmë nje traditë të punës dhe professionalizmit.
Kemi inicuar një seri punësh afatshkurte dhe afategjate me klientë të lëmive te ndryshme ku numërojme
më shumë se 2000 klientë të ndryshëm në lokale afariste, banesore, shtëpi private, objekte me rendesi
etj. Selia jonë gjendet në Prishtinë, dhe operojmë në tërë kosovën varësisht nga kerkesat e klienteve
tanë. Motoja jonë është ''Siguria e klientëve para se gjithash''.
Ju mund të mbështeteni në njohuritë që kemi eksperiencën, seriozitetin dhe cilësinë e shërbimit.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Delta Security
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Siguri » Sigurimi Material Fizik