Brooks Line
Tel: +377 45 566 300 (Call)
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Me Moton Dobesohu edhe ti, ne perveq qe keshillojme per mirembajtjen e peshes, ne percjellim edhe gjate gjithe procesit klienten tane. Produktet tona jane plotesisht bimore dheefikase qe nga dita e pare. Jane produkte te kontrolluara dhe prodhohen per gjithe tregun europian.
Kafe per humbjen e peshes - ndikon me se shumti ne apetit
Soft Gel kapsulla - shpejton metabolizmin
Caj per mirembajtjen e peshes dhe detoksim- stabilizon peshen dhe pastron organizmin nga toksinet
Secili produkt eshe 12 euro, dhe perveq qe mund te perdoren ndaras mund te kombinohen kur kemi te bejme me peshe me te madhe.
Vizitoni faqen tone zyrtare www.slimactive.net per me shume detaj
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Brooks Line
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Brooks Line
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Të ndryshme » Të Tjera