DORAPLAST
Tel: 044 272 638/ 049 630 793 (Call)
Nena Tereze
Fushkosovë, 12000
Rreth nesh
Prodhojme dyer dhe dritare te te gjitha dimensioneve nga plastika dhe alumini. Profil gjerman ROPLASTO, VEKA, ALUPLAST.
Profili eshte 70 dhe 80 mm. Xhama termopan 24 mm dhe 32 mm, sipas zgjedhjes se klienteve, me llajsne dekorative te bardha dhe te arit. Xhamat jane me ngjyra, te thjeshte dhe te ashtuquajtur qorr.
Dyert e hyrjeve jane gjermane, panel gjerman Stadur. Ato zgjidhen sipas deshirese se klienteve.
Profili i hekurit eshte 15 mm.
Transporti dhe montimi falas brenda Kosoves. Garanci dhjetevjeqare.
www.doraplast.yolasite.com
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga DORAPLAST
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Dyer Dritare