To-Ni
Tel: 37744115243 (Call)
Rogovë-Gjakovë
Gjakovë, 50550
Rreth nesh
Prodhojm te gjitha llojet e distancave per per largimin e armatures nga drrasat per plloqa masive,
Gypa per shalltafne,
gjithashtu prodhojm edhe PLUSA te Keramikes.
Gjendemi ne Rogovë e Hasit.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga To-Ni
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga To-Ni
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ambient & riciklim » Plastikë Najllon