ParaDent
Tel: 44175657 (Call) Fax: 38545760
Qamil Bala L31/1
Prapa postes se vogel ne Koder te diellit
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Ordinanca Specialistike Stomatologji Rekonstruktive, Ura, Sherime, Proteza, Zbardhim me laser
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga ParaDent
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga ParaDent
Shto fotografi