Besa
Tel: 044 270 606 (Call) Fax: 0290 36 43 50
Ferizaj
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Mirë se vini te Besa – depo e këpucëve, sandaleve, qimeve të të gjitha llojeve dhe ngjyrave me shumicë dhe pakicë.

Te Besa me seli në Ferizaj ju mund të furnizoni dyqanet tuaja me modelet më të reja të prodhuesve më të famshëm, apo të blini këpucët më të mira për veten ose familjen tuaj.

Ju mirëpresim në dyqanin tonë në Ferizaj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Besa
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Besa
Shto fotografi