"ILIRIJA"
Tel: +381 (0)17 664 309 (Call) Fax: +381 (0)17 664 230
Presheve, Geraj
Prishtinë, 17523
Rreth nesh
-Transport të të gjitha mallrave;
-Ndërmjetësime për rutim;
-Relacionet kryesore janë të përqëndruara nëpër gjithë teritorin e Evropës;
-Transporti kryesisht realizohet përmes kamionëve më modern;
-Transport në të gjithë shtetet e Ballkanit.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga "ILIRIJA"
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga "ILIRIJA"
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Transport & Turizëm » Transport & Cargo