Leo Graphic
Tel: 045 457 285 (Call)
Prishtinë
Prishtinë,
Rreth nesh
Bëjm shtypjen e reklamave me TAMPON në: Kimika, Shkrepsa, Agjenda, Ora e shum gjesende tjera nga Plastika, Metali dhe Qelqi. Kemi 5 vite qe punojme me TAMPON. Cilsia e shtypit eshte shum shum e mir, ju mund ti shihni shtypjet qe kemi ber dhe do te bindeni. Ngjyra me te cilen punojm eshte shum kualitet dhe eshte shum e qendrushme qka do te thot se nuk fshihet, qendron gjat.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Leo Graphic
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Leo Graphic
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Studio Dizajni