Shaqa Com
Tel: 044 323 730 (Call)
Te Campi Bondsteel Sojeve
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Ndërmarrja prodhuese tregtare shërbyese SHAQA COMPANY është ndërmarrje që merret me prodhimin e Betonit.

Duke qenë fanatik dhe këmbëngulës në realizimin me sukses të projekteve gjigante, duke insistuar në një punë precize dhe me kualitet të lartë, misioni ynë mbetet që ta zgjerojmë veprimtarinë tonë.

Ne fuqimisht ruajmë konceptin e motos sonë "Ne ndërtojmë të ardhmen" dhe mundohemi që kjo moto të kontribuojë në ndërtimin e së ardhmës suaj, prandaj besojmë se suksesi jonë dhe i klientëve tanë është i pa shmangshëm.

Kurse për më shumë informacione, ju mund të na kontaktoni përmes opsioneve kontaktuese në këtë faqe, apo edhe të na viziton ne Ferizaj
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Shaqa Com
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Beton