Saba Turs
Tel: 029 271 908 - 029 271 6 (Call) Fax: 029 271 687
Përballë stacionit të autobusëve
Therandë, 23000
Rreth nesh
Mirë se vini tek Byro Turistike Saba Tours, e cila, si një ndërmarrje shërbyese në Kosovë ka treguar vazhdimisht suksese të vazhdueshme, të shoqëruar me besim dhe profesionalizëm ka arritur të krijoj një imazh ndër më të mirat në hapësirën ku ky agjencion operon.

-Rezervime me Autobus
-Rezervime me Aeroplan
-Rezervime me Traget
-Ekskursione
-Aranzhmane Turistike

Saba Tours mbanë vijën e rregullt me autobus nga Kosova për në Itali dhe anasjelltas përmes qyteteve:

Prishtinë ~ Komoran ~Malishevë ~ Suharekë ~ Prizren ~ Durrës ~ Bari ~ Pescara ~ Ankona ~ Bologna ~ Udine ~ Trieste ~ Treviso ~ Arzingiano ~ Rovato ~ Racofranca

Po ashtu Byro Turistike Saba Tours bën edhe rezervimin e biletave për aeroplan në destinacionin:

Veronë ~ Prishtinë ~ Veronë

Gjithashtu Saba Tours mban edhe vija tjera plotësuese për në Itali nga Kosova përmes Kroacisë dhe Sllovenisë, si dhe organizon udhëtime edhe për në Lyon të Francës.

Falë riorganizimit dhe administrimit më profesional, dhe mbi të gjitha përvoja e punës, kanë mundësuar që Saba Tours të ju ofroj klientëve të tyre komoditet maksimal, siguri dhe shërbim të nivelit të lartë dhe të pa konku
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Saba Turs
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Saba Turs
Shto fotografi