ARDORI
Tel: 045 322 006 (Call)
14060 Medvec, Lipjan, Kosove
Prishtinë, 14060
Rreth nesh
Firma ARDORI eshte firme e specializuar ne auditimin e energjise, perkatesishte ne lamine e eficences se energjise per objekte banimi. Ne veqanti kjo firme bene instalime te ngrohjes qendrore per objekte banimi me kushte dhe kualitet te larte.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga ARDORI
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga ARDORI
Shto fotografi