Grunaja Cd Shop
Tel: 049 244 654 (Call)
Rrgua Brigada 123 p.n.
Therandë, 23000
Rreth nesh
Të gjithë adhuruesve të botës së muzikës dhe filmit, ju prezantojmë CD Shop Grunaja, ku aty ju do të gjeni zgjidhje të ndryshme duke mos përjashtuar të gjitha zhanret e muzikës dhe filmit, në formate të ndryshme digjital.

Në CD Shop Grunaja ju do të mund të gjeni filma të ndryshëm, të cilët gjithmonë janë premierë, dhe prodhime të fundit nga industria e filmit, të gjithë janë në dy formate, në atë DVD, dhe MPEG, të gjithë në gjuhën gjermane, dhe një pjesë të përzier.

Ju presim me të gjitha llojet e zhanreve, si aksion, thriller, horror, dramë, aventura, erotik si dhe dokumentare të ndryshme, të gjithë këta prodhime nga më të fundit e deri tek vitet e hershme të krijimtarisë së filmit.

Po ashtu në Grunaja ju do të mund të gjeni edhe muzikë të zhanreve të ndryshme të këngëtarëve më të famshëm të botës, koleksione të ndryshme, albume, etj në audio format si dhe MP3 format.Në një fjalë, tek CD Shop Grunaja mund të gjeni gjithçka nga bota e filmit dhe e muzikë, si dhe programe të ndryshme për kompjuter, si Windows, programe për punë, si dhe anti virus të ndryshëm, të gjitha të nxjerra në treg në vitin e fundit.

Grunaja përveç CD-ve, ju mund të gjeni edhe syze dielli të ndryshme nga prodhuesit më të famshëm botërorë me çmime shumë të volitshme, si dhe souvenire të ndryshme për dekorime.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Grunaja Cd Shop
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Grunaja Cd Shop
Shto fotografi