Betonita
Tel: +377 44 138038 (Call)
Treboviq, Pejë
Pejë, 30000
Rreth nesh
Iu njoftoim se Firma jonë ,,BETONITA" ntsh - Pejë me mjetët që posedoim bëjm prerjen,shpimin dhe thyerjen e betonit,betonit arm dhe materialeve tjera të forta.Specifikë e mjeteve është se prerja, shpimi dhe thyerja kryhen pa pluhur,pa dridhje dhe pa zhurmë, në trashësi-thellsi dhe Ø të ndryshme si dhe pozita të ndryshme.
Faliminderit për bashkpunim
Imer Alijaj inxh.dipl.
cel. +377(0)44 138038
+377(0)44 350931
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Betonita
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë