F O R M A
Tel: 044/416-563 044/153-785 (Call)
Rr.Lidhja e Prizrenit
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Forma Ngjyra dhe llaqe

Shitja e ngjyrave dhe e llaqeve te importuara nga Greqia, Italia,Slovenia,Gjermania etj. Shitja e laminatit, lajsneve, tapetave, dekorime te ndryshme per shtepine tuaj.

"Ne japim zgjidhje,ju beni zgjedhje"

Info: +377 (0) 44 153-785
+386 (0) 49 153-785
+386 (0) 49 642-232
+377 (0) 44 416-563
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga F O R M A
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga F O R M A
Shto fotografi