N.N.Fati-G
Tel: 044506 027 (Call)
f.sh.Gerqin
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Kryejm keto punime.1. izolim te jashtem dhe te brendshem me te gjitha llojet e fasadave strukturale 2.rregullimin e banjove komplet si dhe mermer e granit 3.vendosjen e te gjitha llojeve te kubzave te betonit si dhe rregullimin e parqeve
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga N.N.Fati-G
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga N.N.Fati-G
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Administrative