Emona Market
Tel: 028 572 766 / 028 572 768 (Call) Fax: 028 572 767
Vushtrri,
Rreth nesh
Emona Center gjendet ne qytetin e vushtrris dhe ka nje siperfaqe prej 3800m2 e cila ka produkte me zgjidhe te medha duke filluar nga Artikujt Ushqimor Produkte higjenike Tekstil Teknik e Bardh etj etj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Emona Market
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Tregti & furnizim » Hipermarkete