Lido
Tel: 044/130 271 CH-+417966583 (Call)
Magjistralja Shtime-Lipjan Davidovc
Shtime,
Rreth nesh
Posedojm material per ndertim dhe mirmbajteje te pishinav

-Pompa dhe Filtera me rer(zall)

-Robote dhe Fshisa per pastrimin e Pishinave

-Gypa,lidhse,si dhe qdo pjes qe nevoitet per ndertimin e pishinave

-Kemikale,Klor,Kunderalg,PH-,PH+, si dhe tjera materiale per mirmbajtje te pishinave

-Dekore per zbukurim te Pishinave

-Ne gjindemi ne Magjistrale mes Shtimje-Lipjan ne Davidovc

-per inf. Tel.044/130 271--044/619 620

-Zvicer Tel.+41 79/665 83 28

-Hysenaj Davidovc
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Lido
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë