AS Projekt
Tel: 638380865 (Call) Fax: 17676155
dardan
Gjilan, 17523
Rreth nesh
Kompanija "AS PROJEKT" është një ndër kompanitë më te vlerësuara në biznesin ndërtimor.Bënë projekte për ndërtimin e shtëpive për banim familjar nje kateshe ...
www.miratocaprojekt.com/ -
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga AS Projekt
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga AS Projekt
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Dizajn Arkitekturë