Muqa Company
Tel: 049 266 624 (Call) Fax: 029 271 046
Rruga Brigada 123
Therandë, 23000
Rreth nesh
Menagjment ynë përbëhet nga grupe profesionale në projektim dhe ndërtim.

Veprimaria e tyre është përqendruar në zgjedhjet bashkëkohore të projekteve dhe gjithmonë i ka tejkaluar dëshirat dhe ëndërrat e klientit.

Suksesi i kompanisë Muqa varet nga përgjegjësia profesionale e punëtorëve të vet të cilet qendrojnë në krye të përgjegjesive duke vepruar në interesin e rritjes së kualitetit të biznesit me fokusim të përhershëm në ruajtjen e interesit të klientit.

Qe nga mesi i vitit 2008 ne jemi edhe perfaqësues kryesor i firmes Sonnenkraft nga Austria.

Qellimi ynë është që energjin djellore ta shfrytzojm për nevojat tona.Sistemi solar për ngrohjen e ujite dhe mbeshtetjen e ngrohjes qendrore tani jeten tone e ben me te thjeshte
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Muqa Company
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Muqa Company
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim