"EURO-LIFT"
Tel: 038 552 458 (Call) Fax: 038 552 458
Dardania SU 1/7
Prishtinë, 10 000
Rreth nesh
EuroLift eshte perfaqesuese e kompanise se njohur ashensoristike italo-zvicerane MONTI. Truri i ashensorit (Paneli i Kontrollit) prodhohet nga kompania zvicerane 'Securlift', kompani e cila lindi pasi qe pronari ia shiti Otis-it kompanine paraprake.Securlift ka nje eksperience mbi gjysme shekulli ne kete fushe, e poashtu edhe 'Monti', e cila mban mbi 30% te tregut italian ne kete fushe, gezon nje eksperience shumevjeqare.
Pra, qe te dy kompanite ame gezojne nje rrespekt te madh ne tregun vendor (Europian) por edhe ate boteror.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga "EURO-LIFT"
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga "EURO-LIFT"
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim