Idea Recycling Metal
72000
Shtime, 72000
Rreth nesh
ndermarrja idea eshte themeluar ne vitin 2005 dhe merret me grumbullimin dhe riciklimin e tegjitha metaleve dhe jo metaleve gjithashtu merret edhe me riciklimin e plastikes dhe letres ne sasi te pa limituar me nje staf te kualifikuar dhe te besueshem tani eshte duke hyr ne treg me prodhimin e keseve te letres prej .05kg e deri ne 8kg me cilesi dhe kualitet te lart
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Idea Recycling Metal
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Idea Recycling Metal
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Të ndryshme » Hekurishte