Semi Cleaning Service
Tel: 44334824 (Call)
Pejë, 30010
Rreth nesh
Ofrojm Pastrimin e te gjitha objekteve jashte dhe brenda,me paisje moderrne te pastrimit(Enterier,Laminat,Keramike,Fasada,etj)
Mjaftone te na kontaktoni jemi te gatshem te ofrojme sherbimin tone ne gjithe teritorin e Kosoves
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Semi Cleaning Service
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Semi Cleaning Service
Shto fotografi