I.Seferi
Tel: 044 124 265 - 044 119 536 (Call)
Gjinoc rruga maxhistrale Prizren - Suharekë
Gjinoc Therandë
Therandë, 23000
Rreth nesh
Ndërmarrja Prodhuese Tregtare I. Seferi është një ndër ndërmarrjet më të njohura në lëmine e saj, një ndërmarrje me vizion modern dhe përparësi konkurruese demonstrative në fushën e prodhimit të betonit dhe elementeve të betonit. Të njohur në rajon por edhe më gjerë, ne jemi gjithmonë të gatshëm për të pranuar zhvillimet dinamike dhe ndryshimet e domosdoshme. Profesionalizmi, kualiteti, modestia në biznes me të cilat ne punojmë janë ato që do të hasni që në fillim tek ne.

Ndërmarrja tregtare prodhuese është një ndër ndërmarrjet më të përgatitura në vend për prodhimin e elementeve të betonit. Përmes kësaj faqeje ne jemi munduar të ju paraqesim sa më mirë ndërmarrjen përmes informacioneve të ndryshme të publikuara.

Një ndër këto materiale informuese është edhe kjo video e cila bën një përshkrim bazë rreth prodhimeve dhe shërbimeve që ofron ndërmarrja I.Seferi me seli në Gjinoc të Therandës. Për më shumë informacione ju mund të hulumtoni faqet që i keni në dispozicion, apo edhe të kontaktoni me ndërmarrjen përmes faqes kontaktuese.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga I.Seferi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë