N.N.P.I. "ARCPROJECT" sh.p.k
Tel: 0390/330-154 (Call) Fax: 0390/330-154
Rr. "TIRANA" p.n. Gjakove
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Ndermarrje per "NDERTIM, PROJEKTIM,INXHINERING"
Sigurimi, liferimi,montimi,servisimi i ASHENSORVE, SHKALLVE LEVIZESE DHE MEKANIZMAVE HIDRAULIK DHE MEKANIK.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga N.N.P.I. "ARCPROJECT" sh.p.k
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga N.N.P.I. "ARCPROJECT" sh.p.k
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim