Macher Solutions
Tel: +43 1 8903642-360 (Call) Fax: +43 1 8903642-15
Prishtinë,
Rreth nesh
Që të jeni një hap para konkurrencës!

Macher Solutions ofron një mbështetje të plotë për kërkesat tuaja në fushën e Biznes - inteligjencës, si për shembull në temat: raportim, Data Warehousing (databazë relacionale dhe shumëdimensional) si dhe Dashboards.

Lejoni që së bashku me zgjedhjet tona ta drejtojmë ndërmarrjen tuaj drejt një suksesi afatgjatë. Ekspertet tanë ju ndihmojnë në analiza dhe vlerësime, në koncepte dhe implementime por edhe tek optimimi, trajnimi, mirëmbajtja dhe zhvillim të mëtejshëm.

Me softuerët që ne ofrojmë mund ti krijoni raporte shumë lehtë. Këta softuer i përkasin teknologjisë informative - moderne dhe janë në përdorim nga shumë ndërmarrje në gjithë Evropën.

Softuerët që ne ofrojmë janë nga prodhuesit:
-> SAP – BusinessObjects,
-> QlikView,
-> KXEN - Datamining

Për më shumë informata vizitojeni Ueb-Faqen www.MacherSolutions.com tashmë edhe në gjuhën Shqipe.

Ju mirëpret stafi juaj
MS
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Macher Solutions
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë