ElektroFisniku
Tel: +377 44 563 131 (Call)
Rruga 2 Korriku nr 2
Kaçanik, 71000
Rreth nesh
ElektroFisniku me një traditë shumë vjeçare në drejtimin e Elektro instalimeve.
Ne jemi të specializuar në fushën e Elektros me ekipin tonë profesional të motivuar.
Pa ashtu ne posedojmë Know-How në këtë lami dhe i tërë personeli jonë është i certifikuar.
Vështirësitë dhe kohët e vështira në ditët e sotme për biznes na detyrojnë për një flexibilitet të gjithnjëshëm.
ElektroFisniku ofron instalime elektrike, projekton dhe realizon me sukses:
instalime elektrike të brendshme, instalimin e trafove elektrike, instalimin e lifteve, instalimin e alarmeve siguruese për kompani dhe pronë private, instalimin e Kamerave dhe Viedeo-ve, instalime telefonike
instalime të rrjetave kompjuterike,
instalime të Server-dhomave kompjuterike,
instalimin dhe montimin e shtyllave elektrike dhe telefonike, ndriçime publike, ndriçime të lokaleve, apartamenteve, vilave luksoze, të pishinave, disko, kafeterive, instalime të Ventilimeve
http://elektrofisniku.be4fi.ch/
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga ElektroFisniku
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga ElektroFisniku
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Energji » Energjetikë