TRA-MET-AL
Tel: 044 148 875 (Call)
Pejë, 30000
Rreth nesh
Ndermarja TRAMETAL meret me punimin e te gjitha puneve me metal"INOX" si dyer,dritare,rrethoja,gilindera e shume pune tjera .
TRA-MET-AL kujdeset se kerkesa juaj te jete sa me e realizuar,andaj na kontaktoni e ne do te kujdesemi qe deshira juaj te jete e realizuar
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga TRA-MET-AL
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Të ndryshme » Metal Gdhendës