Pridem Projekt
Tel: +381 38 254 151 (Call)
Rr. Aleks Buda
Prishtinë, 10'060 Pri
Rreth nesh
Zyre e Arkitektures dhe menaxhimit të objekteve
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Pridem Projekt
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Pridem Projekt
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim