Euro-Plast
Tel: 44252960 (Call) Fax: /
Matlum , Kaçanik
Kaçanik, /
Rreth nesh
Ntp ''Euro-Plast u themelua ne vitin 2001.Kjo ndermarrje mirret me prodhimin e termofolis ,thaseve te ndryshme me dim. te ndryshme ,folis per izolim, folis se bardh , folis se zezë etj ,te gjitha jane prodhime nga polyethylene , dhe gjithçka prodhohet me kualitet (Zvicrran)
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Euro-Plast
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Ambient & riciklim » Plastikë Najllon