Golden Beauty
Tel: 044 785 237 (Call)
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Sallon i Bukurise ku bejme prerjen e flokeve, fenerim, fenerime te ndryshme, ngjyrosje, ngjitje te qerpikeve, etj., me qmime shum te volitshme
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Golden Beauty
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Golden Beauty
Shto fotografi